Byggingenjör

ROLLBESKRIVNING

MOKO erbjuder kvalificerade tjänster inom byggnadsteknik. Vi har många bostadsprojekt på gång och hos oss får du en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expanderande företag. Som byggingenjör på MOKO kommer du att projektera, rita och ta fram K-handlingar för olika projekt tillsammans med de andra i K-teamet. Du kommer även få samarbeta med de flesta discipliner och kompetenser från hela byggprocessen, från bygglov och projektering till produktion. Arbetsuppgifterna är varierande, utvecklande och hos oss får du vara med om en spännande och lärorik resa.
Rollen innefattar:​

  • K-projektering av husgrunder, tak, garage, kompletteringsbyggnader och detaljer

  • Ta fram K-lösningar och rita detaljer baserat på underlag

  • Granska ditt eget och andras handlingar

  • Samarbete med övriga discipliner

KORT OM MOKO'S ARBETSKULTUR

På MOKO delar vi den gemensamma viljan att revolutionera byggbranschen och i tätt samarbete stöttar vi varandra i det arbetet. Alla jobbar mot samma mål: att skapa en bättre slutprodukt på ett smartare sätt.

 

Genom att vara delaktig i hela kedjan, från skiss till färdig byggnad, och med de flesta discipliner in-house, skapas stora möjligheter att påverka slutprodukten.

DU SOM PERSON

På MOKO värderar vi engagemang, samarbetsförmåga och social kompetens högt. Du är van vid att arbeta självständigt, driva dina frågor och samarbeta. Du är nyfiken, tycker om utmaningar och samarbeta för att nå målen.

ÖNSKAD ERFARENHET & EGENSKAPER

KONTAKTPERSON

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har YH-utbildning med bygginriktning kanske med några års erfarenhet. Erfarenhet av Autocad och Revit är önskvärt.

Mats Lundström eller Patrik Jensen.

FÖRSTA STEGET I ANSÖKAN:
arrow&v
Bifoga CV

TACK!

Vi hör av oss.