Energi- & Miljösamordnare

ROLLBESKRIVNING

MOKO har många projekt på gång, i huvudsak bostadsprojekt, och hos oss får du en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expanderande företag. Du trivs med att vara expert på ditt område och att fungera som rådgivande, du drivs av att bidra starkt till verksamhetens mål. Vi söker dig som är analytisk med förmågan att tänka taktiskt. Du behöver ha ett konsultativt arbetssätt, vara metodisk med förmågan att tänka utanför ramarna. Vidare är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter och processer. Att styra externa resurser kan komma att förekomma i tjänsten.

I rollen som energi- och miljösamordnare ingår till exempel att:

  • Vara rådgivande i utformning av projekt i tidigt skede

  • Upprättat energi- och dagsljusberäkningar exempelvis i bygglovsskedet

  • Verka som expert i systemval, byggnadsutformning och i inneklimatfrågor

  • Medverka i Miljöbyggnads-certifieringar av våra egna projekt

  • Medverka vid uppföljning av energianvändning

Tjänsten avser heltid med placeringsort i Stockholm (kontor i city). Urval sker löpande så tveka inte att ansöka nu!

ÖNSKAD ERFARENHET

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom energi- och/eller miljöområdet samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är med fördel civilingenjör alternativt högskoleingenjören med flera års arbetslivserfarenhet. 

Du måste behärska beräkningsprogrammet IDA ICE och ha erfarenhet av både energi- och dagsljusberäkningar. Erfarenhet av andra beräkningsprogram är meriterande.

 

Om du har erfarenhet av miljöcertifieringar exempelvis Miljöbyggnad samt av upprättande av Energideklarationer är det mycket meriterande.

Goda språkkunskaper (tal och skrift) i både svenska och engelska är ett krav.

DU SOM PERSON

På MOKO värderar vi engagemang, samarbetsförmåga och social kompetens högt. Du är nyfiken, tycker om utmaningar, och du har en god planerings- och organisationsförmåga samt förmågan att utveckla din egen arbetsprocess.

 

För att lyckas i rollen som energi- och miljösamordnare ser vi gärna att du finner glädje i att ta egna initiativ - där samverkan, hjälpsamhet och lösningsorientering ses som en viktig del för att nå goda resultat. Med viljan att lära sig nytt kommer man långt!

KORT OM MOKO'S ARBETSKULTUR

MOKO är ett växande bolag som utmanar byggbranschen med modulära byggsystem och digitala verktyg. Vi MOKO delar den gemensamma viljan att revolutionera byggbranschen och i tätt samarbete stöttar vi varandra i det arbetet. Alla jobbar mot samma mål: att skapa en bättre slutprodukt på ett smartare sätt.

 

Genom att vara delaktig i hela kedjan, från skiss till färdig byggnad, och med de flesta discipliner in-house, skapas stora möjligheter att påverka slutprodukten.

FÖRSTA STEGET I ANSÖKAN:
arrow&v
Bifoga CV
Upload supported file (Max 15MB)
 

Grev Turegatan 19

114 38 Stockholm

MOKO grundades 2018.

© Copyright 2021 MOKO Modulär Konstruktion AB All Rights Reserved