Erfaren Konstruktör

ROLLBESKRIVNING

MOKO erbjuder kvalificerade tjänster inom byggnadsteknik. Vi har många bostadsprojekt på gång och hos oss får du en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expanderande företag. Som erfaren konstruktör på MOKO kommer du att driva framdriften och utföra en del av K-projekteringen i tilldelade projekt själv. Arbetsuppgifterna är varierande, utvecklande och erbjuder många kontaktytor inom och utanför koncernen. Du kommer få samarbeta med alla discipliner och kompetenser genom hela byggkedjan, från bygglov och projektering till produktion, i-drift-tagande och förvaltning.
Rollen innefattar:​

  • Leda, driva och följa upp konstruktionsarbetet utfört av andra (internt & externt)

  • Ta fram underlag och lösningar till interna och externa projektörer

  • K-projektering av husgrunder, tak, garage, kompletteringar och detaljer

  • Samordning med övriga discipliner

  • Bygguppföljning

  • Utveckling av byggsystem

ÖNSKAD ERFARENHET & EGENSKAPER

Vi söker dig som är civil-eller högskoleingenjör inom byggkonstruktion med flera års erfarenhet av konstruktionsarbete.

KORT OM MOKO'S ARBETSKULTUR

På MOKO delar vi den gemensamma viljan att revolutionera byggbranschen och i tätt samarbete stöttar vi varandra i det arbetet. Alla jobbar mot samma mål: att skapa en bättre slutprodukt på ett smartare sätt.

 

Genom att vara delaktig i hela kedjan, från skiss till färdig byggnad, och med de flesta discipliner in-house, skapas stora möjligheter att påverka slutprodukten.

DU SOM PERSON

På MOKO värderar vi engagemang, samarbetsförmåga och social kompetens högt. Du är van vid att arbeta självständigt, driva dina frågor och samarbeta. Du är nyfiken, tycker om utmaningar och att utveckla din egen arbetsprocess men samtidigt arbeta efter redan etablerade strukturer.

KONTAKTPERSON

Mats Lundström eller Patrik Jensen.

FÖRSTA STEGET I ANSÖKAN:
arrow&v
Bifoga CV

TACK!

Vi hör av oss.