Projekteringsledare / Projektledare

ROLLBESKRIVNING

KORT OM MOKO'S ARBETSKULTUR

MOKO har många bostadsprojekt på gång och hos oss får du en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expanderande företag. Som projekteringsledare på MOKO kommer du att samordna och samarbeta med personer från hela byggkedjan från projektutveckling, projektering till produktion, i-drift-tagande och förvaltning. Arbetsuppgifterna är varierande, utvecklande och erbjuder en många kontaktytor inom och utanför koncernen.
Rollen innefattar:

  • Planering, ledning och samordning av 2-4 projekt parallellt

  • Hålla ihop och samordna både det interna projekteringsarbetet och det som utförs av underkonsulter

  • Säkerställa att byggsystemets regler efterlevs, leveranstidplaner efterlevs och kvaliteten möter uppställda krav

ÖNSKAD ERFARENHET & EGENSKAPER

På MOKO delar vi den gemensamma viljan att revolutionera byggbranschen och i tätt samarbete stöttar vi varandra i det arbetet. Alla jobbar mot samma mål: att skapa en bättre slutprodukt på ett smartare sätt.

 

Genom att vara delaktig i hela kedjan, från skiss till färdig byggnad, och med de flesta discipliner in-house, skapas stora möjligheter att påverka slutprodukten.

DU SOM PERSON

På MOKO värderar vi engagemang, samarbetsförmåga och social kompetens högt. Du är van vid att arbeta självständigt, driva dina frågor och samarbeta. Du är nyfiken, tycker om utmaningar och att utveckla din egen arbetsprocess men samtidigt arbeta efter redan etablerade strukturer.

Vi söker dig som är civil-eller högskoleingenjör med bygginriktning med ett pars års erfarenhet av projekteringsledning.

FÖRSTA STEGET I ANSÖKAN:
arrow&v
Bifoga CV

TACK!

Vi hör av oss. 

 

KONTAKTPERSON

Robert Gerth eller Patrik Jensen.