VVS-Projektör

ROLLBESKRIVNING

MOKO har många projekt på gång, i huvudsak bostadsprojekt, och hos oss får du en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expanderande företag.

Som VVS-projektör på MOKO kommer du att samarbeta med kompetenser inom hela byggkedjan från mark och exploatering via utförande till drift och underhåll. Då vi har discipliner så som A och K in house sker samordning under samma tak och vi har dessutom ett väldigt nära samarbete med koncernens byggbolag MOBY. Detta ser vi som en stor fördel jämfört med en traditionell konsultgrupp. Arbetsuppgifterna är varierande, utvecklande och erbjuder en bredd som endast finns på MOKO.

I rollen som VVS-projektör ingår till exempel att:

  • Utföra systemanalyser och utredningar i tidiga projektskeden

  • Projektera installationstekniska system inom alla delområden inom VVS

  • Upprätta handlingar inklusive tekniska beskrivningar

  • Medverka vid bygguppföljning samt stötta entreprenörer i utförande
     

Tjänsten avser heltid med placeringsort i Stockholm (kontor i city). Urval sker löpande så tveka inte att ansöka nu!

ÖNSKAD ERFARENHET

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom installationsteknik samt några års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter.


Du måste ha goda kunskaper i Revit/AutoCAD och Magicad samt i Office-paketet.


Goda språkkunskaper (tal och skrift) i både svenska och engelska är ett krav.


Om du har erfarenhet som rör- eller ventilationsmontör är det mycket meriterande.

DU SOM PERSON

På MOKO värderar vi engagemang, samarbetsförmåga och social kompetens högt. Du är nyfiken, tycker om utmaningar, och du har en god planerings- och organisationsförmåga samt förmågan att utveckla din egen arbetsprocess.

För att lyckas i rollen som VVS-konstruktör ser vi gärna att du finner glädje i att ta egna initiativ - där samverkan, hjälpsamhet och lösningsorientering ses som en viktig del för att nå goda resultat. Med viljan att lära sig nytt kommer man långt!

KORT OM MOKO'S ARBETSKULTUR

MOKO är ett växande bolag som utmanar byggbranschen med modulära byggsystem och digitala verktyg. Vi MOKO delar den gemensamma viljan att revolutionera byggbranschen och i tätt samarbete stöttar vi varandra i det arbetet. Alla jobbar mot samma mål: att skapa en bättre slutprodukt på ett smartare sätt.

Genom att vara delaktig i hela kedjan, från skiss till färdig byggnad, och med de flesta discipliner in-house, skapas stora möjligheter att påverka slutprodukten.

FÖRSTA STEGET I ANSÖKAN:
arrow&v
Bifoga CV
Upload supported file (Max 15MB)
 

Grev Turegatan 19

114 38 Stockholm

MOKO grundades 2018.

© Copyright 2021 MOKO Modulär Konstruktion AB All Rights Reserved